Diensten

Sinds 1996 is Didoc voor een keur van toonaangevende organisaties in diverse sectoren actief in het samenhangend vergaren, beheren en verspreiden van informatie. Hiervoor zetten we diensten in zoals:

Met deze brede ervaring hebben we als geen ander inzicht in hoe menselijke inbreng en procesdelen in samenhang kunnen worden gebracht. En verbetering in samenhang is de sleutel tot verbetering van dataprocessen.

Een compleet dienstenpakket

Didoc is hierbij gesprekspartner op elk gewenst niveau: doel formulerend, kaders stellend, middelen bepalend, procedure creërend en/of instructie beschrijvend. Didoc levert immers advies, projectmanagement en uitvoerende diensten. En daarmee een compleet dienstenpakket: van advies en ontwerp tot realisatie en beheer.

Procesbeheersing

De roestvrijstalen focus op een doelmatige balans tussen effectiviteit, efficiëntie, flexibiliteit, kwaliteit, afbreukrisico's en managementinformatie, maakt dat alle vakkennis daarbij voortdurend in het licht staat van onze kerncompetentie: procesbeheersing.

Wilt u een offerte op maat of heeft u gewoon een vraag? Onze adviseurs helpen u graag. Neem contact met ons op voor meer informatie.