Oplossingen

Marketing

Misschien bent u fondsenwerver bij een ideële organisatie. Of commercieel eindverantwoordelijk voor de Benelux in een internationale B2C-organisatie. Hoe dan ook, tussen doelen en resultaten zit een lange weg van mensen vinden, overhalen en verbinden.

Didoc maakt die reis een stuk overzichtelijker met een goed proces. Als geen ander beheersen we de processen achter direct marketing en customer loyalty. Zo borgen wij de dagelijkse praktijk. En daarmee haalt u resultaten.

Administratie

Misschien bent u als financieel directeur verantwoordelijk voor orderintake en incasso. Of als hoofd klantenservice verantwoordelijk voor declaraties en registraties. Of als hoofd DIV verantwoordelijk voor de digitale distributie en archivering van formulieren en reguliere post.

Ook dan is Didoc een partner die u helpt om de beoogde resultaten met beheersbare processen te borgen. Onder andere op het gebied van registratie, payment, fulfillment en digitale archivering.

Onderzoek

Wellicht bent u als onderzoeker verantwoordelijk voor het vergaren van onderzoeksgegevens. Dient er een enquête afgenomen te worden of een vragenlijst beantwoord? Hoe komt u aan de minimale responsaantallen en hoe borgt u de integriteit van uw brongegevens?

Werkend voor gerenommeerde organisaties heeft Didoc het antwoord op die en andere vragen al voor u gevonden en ingebed in haar manier van werken. Zodat u hier direct van kan profiteren.

Wilt u een offerte op maat of heeft u gewoon een vraag? Onze adviseurs helpen u graag. Neem contact met ons op voor meer informatie.