Over Didoc Data Services

Didoc Data Services is opgericht in 1996. Aanvankelijk lag de nadruk van onze dienstverlening met name op data-entry, print & mail en callcenterdiensten.

Tegenwoordig spelen databeheer, CRM, en internet een steeds belangrijkere rol. Ontwikkelingen op het gebied van techniek, wet- en regelgeving en klantgedrag gaan razendsnel. Dit maakt de doelmatige benutting van tijd en middelen tot een steeds grotere uitdaging.

Gevolg hiervan is dat steeds meer een beroep op Didoc wordt gedaan als adviseur. Didoc's rol is daardoor meer en meer verschoven van leverancier van uitvoerende activiteiten naar partner in de beheersing van de informatieve en communicatieve processen.

In 2013 is Didoc onderdeel geworden van DDC Europe. DDC is gevestigd in Oss en is gespecialiseerd in outsourcing van data- en papierintensieve processen, zoals scanning en data-entry.

Logo DDC Europe

Meer informatie over DDC Europe vindt u op www.ddceurope.nl

Onze visie

De enorme ontwikkelingen in apparatuur en software hebben een vloedgolf aan gecreëerde, bewerkte, bewaarde en doorzochte gegevens gebracht. De communicatieve en informatieve mogelijkheden van organisaties ontwikkelen zich eigenlijk alleen maar sneller en sneller.

Maar hoe benut je dat? En hoe zorg je dat de organisatie niet verstikt in de veelheid van data en mogelijkheden?

Een doelmatige inrichting van de informatieve en communicatieve organisatieprocessen is voor organisaties een voor de hand liggend streven. Het realiseren daarvan is echter een vak.

Een goed proces houdt daarbij allereerst de doelmatigheid voor ogen. Zo veranderen we nieuwe mogelijkheden in nieuwe kansen voor de organisatie. En niet in nieuwe bedreigingen.

Onze missie

Didoc wil normstellend zijn in doelmatigheid van communicatie- en informatieprocessen. Dat doen we als BPO-partner met een innovatieve geest, actuele kennis, uitgekiende processen en uitgelezen middelen.

Wilt u een offerte op maat of heeft u gewoon een vraag? Onze adviseurs helpen u graag. Neem contact met ons op voor meer informatie.